Selam üzerinize olsun dostlar. benim çok faydalandığım forumdaki kardeşlerime de tavsiye edeceğim bi program var. her gece saat 24:00 da başlıyor. Harun Yahya'nın konuk olduğu program. programı ...... sitesinden canlı olarak izliyebilirsiniz. hepimizin hidayetine vesile olması dileğiyle.
ve aleyküm selam mehmet_oksuz kardeşim... Sitemize ilmin dışında yazılar yazılıp taassubun vuku bulmasına izin vermem.Bizlere kişilerin menheci değil,selefin menhecine ittiba gereklidir.Kendini mehdi olarak ilan etmiş bu kişilere itibar edilmemesi lazımdır.İnsanları kuran ve sünnete tabi olmaktan alıkoyarak,kişileri kendi heva ve heveslerine ortak ederek sıratı mustakimden çevirmeye çalışıyorlar.Sizde buna maşa olmayınız...
Ben adnan oktar denilen şahsı hoca olarak ki zaten hoca değil dikkate almıyorum.Kendini mehdi olarak ilan etmiş,askeriyeye mensup islamla uzaktan yakından alakası olmayan bir şahıstır.Ölçüleri Kuran ve sünnete uymayan,bidatı sünnet olarak insanlara aşılayan bu şahısa itibar etmeyiniz...artıı farklı isimlerle sitemize üye olup aynı konuyu 2 sefer açmanıza gerek yok.Adnan Oktar konusunda taviz vermem tekrarı halinde üyeliğiniz iptal edilir...YÖNETİM